.

idag har jag varit i norrköping med familjen. en del små saker fick hänga med hem.. dock bara underkläder då cubus hade 30% på allt och jag älskar deras underkläder.

nu ska jag snart käka pizza med familjen och sedan drar jag mig in till stan för att ta några öl med Malin och Wiktor. Wiktors flickvän hänger även med! kul , då jag inte har träffat henne innan utan bara hört wiktor prata om henne . :)

tänkte även tipsa om sliver nästa vecka!
kommer bli grymt och jag hoppas på att se mycket folk där!


Du kom som en dröm.

Igår rensade jag massor av kläder.. hela två stora påsar!
efter det drog jag mig in till stan för att ta en fika med Arvid. han skulle även köpa jeans. dock tog det väldigt lång tid , då arvid sitter i rullstol och är förlamad i bennen. men det var väldigt trevligt att träffa honom då det alltid är långa perioder då vi ses igen. Efter det drog jag mig hem till min hjärte vän och var där ett väldigt bra tag. så himla skönt var det, vi bara låg i sängen och pratade hur länge som helst. jag gick där i från med ett leende på läpparna!

i alla fall idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag har varit med mina systrar. ska snart börja fixa mig och dra mig till Oliva.
imorgon är det torsdag och mamma ska iväg tidigt på morgonen vilket jag är galet tacksam för , för då får jag sova hur länge jag vill... annars brukar hon komma in och väcka mig vid åtta varje morgon.

Pussssss

.

igår kväll drog jag till agnes på husgrupp och efter det drog jag mig hem till min hjärtevän och sov där. rikigt mysigt och vi båda två somnade till en gammal beck film. gick upp rätt skapligt för att dra ner till stan och käka frukost.

sedan drog jag mig hem till matilda, käkade lite fika. och efter det drog vi oss till norrköping. matilda skaffade sig en så fin tattuering.
killen som gjorde den är galet duktig och jag känner många som har fixat sina tattueringar där. efter den var klar drog vi och käkade på donken.

nu ska jag duscha lite snabbt för att dra in till stan och fika md tjejerna. På bilden är en gammal bild på mig och alex..

And I hate how much I love you,
boy I can’t stand how much I need you..

.

kom preci hem från Alex där även Elin också var !
riktigt mysigt var det. behövde en kväll med dessa brudar.

nu är jag galet trött och imorgon måste jag vara på arbetsförmedlingen vid tio. så dags för sängen!!

puss

.

.

nu har jag beställt två grejer på rean från nelly. man kunde tyvärr inte spara bilderna från deras sida så lägger upp bild när jag har fått grejerna :) i alla fall är jag galet såld på tröjor med vålang längst ner. tycker det är så himla fint ! ska tjata till mig tröjan på bilden av min mamma tänkte jag...

I alla fall har sara varit här i helgen! så jag har för det mesta varit med henne! imorgon har jag skola igen ka bli helt klar med mitt arbete! och på kvällen drar jag mig hem till Alex för att träffa tjejerna förmodligen! :)


nu är det sängen som gäller. NATTI !!

Pusssssssssssssss

.

I Torsdags så drog jag till stan för att dela ut lite lappar om torsdagsklubben. efter det drog jag och tog en fika med min hjärtevän och seden hem en snabbis för att fixa mig innan jag drog mig till stan igen för att träffa tjejerna och dra ut ! riktigt kul var det!!


Igår fyllde isak år, så vi drog och käkade på resturang ros. sedan drog vi och spelade innebany med ett gott gäng och efter det blev det massa tåååååårta!

Nu ska jag dra mig en sväng till syrrans stuga och ikväll blir det fika md gänget.
.

.I trosdags började allt. klockan ringde och jag tyog på mig kläder , borstade tänderna och sedan direkt till sjukhuset.
när vi kommer dit sitter min psykolog redan och väntar.
jag blir in kallad och får byta om till sjukhuskläder.
sedan får jag gå en lång bit innan vi kommer fram. vi kommer in till ett rum som ser exakt ut om ett avsnitt hämtat från cityakuten.
det är jag, min psykolg och fem andra personer. dem kollar mitt hjärta och mitt blodtryck sedan får jag lustgas och efter ett tag börjar min lutgast att lukta väldigt illa. sedan minns jag absolut ingeting mer än när jag vaknar upp i ett annat rum.
jag vet inte vart jag är eller vad jag heter.
jag fick så mycket morfin att jag var helt ner drogad.
jag minndes inte vad jag sa men efter ett tag mådde jag bättre och jag fick sätta mig i en rullstol för att åka hem. åtta timmar på sjukhuset...

Nu mår jag skit. min kropp känns helt förstörd..
jag kan knappt prata och mitt huvud dunkar som aldrig förr...
jag har fått sår vid munnen då jag hade min mun öppen i fyra timmar samt en slag ner i halsen.

som sagt, jag mår inte bra och därför har jag inte skrivit något här.

RSS 2.0